A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Képtelen véget érni a Harry Kane átigazolása körüli cirkusz

Harry Kane
Tottenham Hotspur's English striker Harry Kane (C) celebrates scoring his team's first goal during the English Premier League football match between Tottenham Hotspur and Crystal Palace at Tottenham Hotspur Stadium in London, on May 6, 2023. (Photo by ISABEL INFANTES / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Az utolsó határidő lejárta után sem mondhatjuk ki, hogy véget ért a Harry Kane átigazolása körüli hercehurca. A Bayern München most már annyi pénzt ajánlott az angol válogatott gólrekorderéért, ami komoly problémát okoz a Tottenham Hotspur vezetőségének.

Pénteken éjfélkor lejárt a németek által adott utolsó határidő is, ezzel azonban még mindig nem ért véget a Harry Kane-história. Daniel Levy, a Spurs tulajdonosa ugyanis további gondolkodási időt kért, amir millió oka van. Pontosabban százmillió, méghozzá fontban, és habár sokáig azt mondta, hogy soha nem adja el a 30 éves csatárt, a Bayern München utolsó ajánlata már elgondolkodtatta.

A bajorok miután az azóta már Szaúd-Arábiába távozó Sadio Manéval igencsak befürödtek, mindent megtesznek, hogy megszerezzék a világ jelenlegi egyik legjobb csatárát, aki lényegesen megbízhatóbbnak tűnik, mint a szenegáli sztár. Angol lapértesülések szerint 86 millió fontot ajánlottak Kane-ért, ami a bónuszokkal együtt akár a 100 millió fontos végső árat is elérheti.

Harry Kane már klublegenda lett a Tottenhamnél Forrás: AFP/Isabel Infantes

A támadó hajlana a klubváltásra, ugyancsak a hírek szerint már mindenben meg is egyezett a müncheniekkel, beleértve a heti 400 ezer fontos fizetését is. A Bayern azt szeretné, ha a Lipcse elleni jövő hét szombati szuperkupameccsen már pályára küldhetné Kane-t, ezért is igyekeznek nyomást gyakorolni a Spursre.

A csatár szerződése jövő nyáron jár le, és, ha nem hosszabbít, akkor a Spurs kénytelen lesz áron alul, vagy akár ingyen elengedni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!