Vágólapra másolva!
A hétszeres aranylabdás klasszis, Lionel Messi bevallotta, hogy nem akart két éve a Paris Saint-Germainhez igazolni, és nem is érezte jól magát Párizsban, viszont most sokkal boldogabb az Egyesült Államokban.

Messi szenzációs formában játszik új csapatában, az Inter Miamiban, hiszen hat meccsen már kilenc gólnál jár, ráadásul a Ligák Kupája-sorozat döntőjébe vezette a klubot. A floridai klub csütörtöki sajtótájékoztatóján Messi válaszolt az újságírók kérdéseire, ahol a 36 éves argentin támadó többek között arról is beszélt, hogyan sikerült eddig beilleszkednie új csapatába, illetve arról, hogy családjával egyeztetve mindössze egy éjszaka alatt hozta meg döntését, miszerint Párizsból az Egyesült Államokba igazol.

"Még nem tudtunk teljesen berendezkedni, hiszen még nincs meg a végleges házunk, amelyben élni fogunk. De eddig nagyon egyszerű volt minden. Az itteni emberek nagyon megkönnyítik a dolgunkat, a klub és a szurkolók is, akikkel az utcán találkozom. A város nagyszerű, itt békében és boldogságban élhetjük a napjainkat" - kezdte a hétszeres Aranylabdás futballista.

Messi újra boldognak érzi magát Miamiban Forrás: AFP/Angela Weiss

"A gyerekek hamarosan elkezdik az iskolát.

és meg kellett szoknom. A Barcelonában töltött évek után hirtelen egy új helyre mentem. Nehéz volt, de szerencsére ez nagyon más, ami most történik velem Miamiban" - tette hozzá Messi.

"Amikor meghoztuk a döntést a családommal, ez volt az, amit kerestünk. Két nehéz év után újra élvezni a futballt, ahogy egész pályafutásomban tettem. Ez az igazság. De szerencsére olyan helyen vagyunk, ahol nem csak a foci miatt lehetünk boldogok, hanem az életünkkel és a mindennapokkal is. Nagyon élvezzük" - nyilatkozta az Inter Miami támadója.

Mindent egy helyen az Eb-ről