Hamarosan újabb focista távozhat a Fraditól

ZACHARIASSEN, Kristoffer
Debrecen, 2023. február 26. A ferencvárosi Nikolai Baden Frederiksen (b) és Kristoffer Zachariassen (j2), valamint a debreceni Olekszandr Romancsuk (b2) a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójában játszott Debreceni VSC - Ferencvárosi TC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2023. február 26-án. MTI/Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
Sajtóhírek szerint a Ferencváros futballcsapatában jelenleg kölcsönben szereplő Nikolai Baden Frederiksen hamarosan távozhat a magyar bajnoktól.

A török Yeni Asir információi szerint a török másodosztályban szereplő Bodrumspor szeretné kölcsönvenni a Fradi dán támadóját, Nikolai Baden Frederiksent.

A Ferencváros februárban vette másfél évre kölcsön a holland Vitesse csapatától a dán futballistát, ám úgy tűnik, a nagy reményekkel igazolt támadóhoz nem ragaszkodnak az Üllői után, így a magyar bajnoknál már a kölcsönszerződés lejárta előtt lemondanának a játékos szolgálatairól. Frederiksen tavasszal hat bajnokin és két Európa-liga-mérkőzésen játszott, de összesen csak alig több mint 300 percet töltött a pályán. Ez idő alatt gólt nem, viszont egy gólpasszt kiosztott.

Nikolai Baden Frederiksen (b) hamarosan távozhat a Ferencvárostól Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

A nyáron már több létszámfelettivé vált külföldi játékos távozott a Fraditól, többek között Roko Baturina, Xavier Mercier és Carlos Auzqui.

Mindent egy helyen az Eb-ről