Kiderült, elmegy-e a Barcelonába a Manchester City sztárjátékosa

foci, Bajnokok Ligája, elődöntő, Manchester City, Real Madrid
Manchester City's Portuguese midfielder Bernardo Silva (R) celebrates scoring the opening goal with Manchester City's Norwegian striker Erling Haaland (C) during the UEFA Champions League second leg semi-final football match between Manchester City and Real Madrid at the Etihad Stadium in Manchester, north west England, on May 17, 2023. (Photo by Oli SCARFF / AFP)
Vágólapra másolva!
Bernardo Silva, a Manchester City portugál válogatott középpályása meghosszabbította 2025-ben lejáró szerződését a Bajnokok Ligája-címvédő csapattal.

A The Athletic azt írja, hogy portugál válogatott játékos anyagilag kecsegtető ajánlatot kapott a szaúdi Al Hilaltól, mellette pedig a Paris Saint-Germain és a Barcelona is szerette volna leigazolni. Bernardo Silva szerződése 2025-ig szólt, de a 29 éves játékos most további egy évvel meghosszabbította azt a BL-címvédő csapattal.

„Hat hihetetlen évem volt a Manchester Citynél, és örülök, hogy meghosszabbíthatom az itt töltött időt.

– mondta a portugál középpályás, aki 2017 nyarán igazolt az AS Monacótól a Manchester Cityhez.

Bernardo Silva a Manchester City egyik legfontosabb játékosa Forrás: AFP/Oli Scarff

„A siker még többre késztet, és ez a klub megadja nekem a lehetőséget, hogy továbbra is győzzek. Szeretem a menedzsert, a csapattársaimat és a szurkolókat, és remélem, hogy még több nagyszerű emléket gyűjthetek az elkövetkező években" – tette hozzá Bernardo Silva.

A BL-címvédő Manchester City valamelyest gyengült a nyáron, mivel a csapatkapitány İlkay Gündoğan a Barcelonához igazolt, míg az algériai Rijad Mahrezért 35 milliót fizetett a szaúdi Al Ahli. A két kulcsember távozása miatt Pep Guardiola mindenképpen szerette volna megtartani a portugál középpályást, aki az előző szezonban 55 meccsen lépett pályára a Manchester Cityben.

Mindent egy helyen az Eb-ről