A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Hatalmas fordulat következhet Szoboszlai Dominik leendő csapattársának a jövőjében

Moises Caicedo, Brighton, Liverpool
HARRISON, NEW JERSEY - JULY 28: Moises Caicedo of Brighton & Hove Albion looks on during the Premier League Summer Series match between Brighton & Hove Albion and Newcastle United at Red Bull Arena on July 28, 2023 in Harrison, New Jersey. Tim Nwachukwu/Getty Images for Premier League/AFP (Photo by Tim Nwachukwu / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Jürgen Klopp vezetőedző megerősítette, hogy az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool megállapodott a Brightonnal Moises Caicedo átigazolásáról, aki így Szoboszlai Dominik csapattársa lehet.

"Igen, megállapodtak a klubok, de mi a játékost akarjuk, nem csak a megállapodást" -

nyilatkozott a német szakember a vasárnapi, Chelsea elleni bajnoki idénynyitó előtt tartott sajtótájékoztatón.

Nemrég jelent meg a hír, hogy a Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató klub brit rekordot jelentő 110 millió fontért szerzi meg az ecuadori futballistát, aki a magyar válogatott kapitánya, valamint az argentin világbajnok Alexis Mac Allister után a harmadik nagy nyári szerzeménye lenne.

Moises Caicedót a Liverpool mellett a Chelsea is meg akarja szerezni Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Tim Nwachukwu

Az ügyre ugyanakkor még nem került pont, a Sky Sports ugyanis arról számolt be, hogy a játékos az utolsó pillanatban meggondolta magát, és ismét képbe került a Chelsea egy korábbinál jobb ajánlattal.

A jelenlegi brit rekordot az argentin világbajnok Enzo Fernández tartja, akire januárban, a katari vb-t követően 106,7 millió fontot áldozott a Chelsea.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!