Vágólapra másolva!
Egybehangzó angol sajtóértesülések szerint a Premier League-ben szereplő Liverpool szeretné leigazolni a német rekordbajnok Bayern München holland középpályását, Ryan Gravenberch-t.

A Szoboszlai Dominiket foglalkoztató Mersey-parti csapatnak égető szüksége van egy középpályásra, miután a nyári átigazolási időszakban távozott a klubtól Jordan Henderson, Fabinho, Naby Keïta, Fábio Carvalho és Alex Oxlade-Chamberlain is.

Nyáron ugyan érkezett az argentin világbajnok Alexis Mac Allister, a magyar válogatott Szoboszlai Dominik, legutóbb pedig a japán válogatott csapatkapitányának, Endo Vatarunak a megszerzését jelentette be a klub, azonban Jürgen Kloppnak továbbra is kevés középpályása van, ezért szeretné megszerezni Ryan Gravenberch-t.

Ryan Gravenberch szívesen távozna Münchenből Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/picture alliance / Frank Hoermann / Sven Simon

A 21 éves holland válogatott középpályás tavaly nyáron igazolt az Ajaxból a Bayern Münchenbe, azonban csak három Bundesliga-meccsen kezdett, így érthetően elégedetlen a helyzetével és hajlana a váltásra.

Gravenberch-t állítólag a Manchester United is szívesen megszerezni, a holland focista viszont a Liverpoolt részesíti előnyben.

Mindent egy helyen az Eb-ről