Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
„Több sör lesz a prémium" – életük meccsére készülnek a Fradi ellen a nagyecsediek. A csapat vezetőedzője, Harbula Balázs azért fohászkodik, hogy a Fradi futballistája, Adama Traoré minél előbb jöjjön rendbe, ugyanakkor Kristoffer Zachariassen játsszon a megyei bajnokságban érdekelt nagyecsedi csapata ellen szombaton 12.45 órától a Magyar Kupa 3. fordulójában.

Várhatóan 2000 szurkoló előtt rendezik meg szombaton a Nagyecsed-FTC labdarúgó Kupa-mérkőzést, mivel a fővárosi drukkerek is igényeltek 250 belépőt.

„Ünnepnap lesz ez a találkozó" – mondta Harbula Balázs testnevelő tanár,

a hatezres Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei futballegyüttes edzője a Metropolnak. „A bajnokságot rosszul kezdtük, de íme, az MK 3. fordulójában Európa-hírű rivális látogat hozzánk"

A tanár úr elárulta, sok a sérültje, de abban bízik, hogy kapusa, Szabolcsi László, illetve a 35 éves román csatár, a Mutunak becézett Vasile Marina jó napot fog ki. Legutóbb a zöld-fehéreket az Iváncsa búcsúztatta, tehát a csoda nem kizárt. Arra nagyon kíváncsi, hogy

az új, szerb trénerével, Dejan Sztankovicssal mit mutat náluk a Fradi, hiszen a szerb szakember szombaton mutatkozik be tétmeccsen.

Nagyecseden nagy show lesz a Fradi elleni meccs Forrás: Dodó Ferenc

„Sztankovics Nagyecseden alighanem főleg a támadójátékra fekteti a hangsúlyt" – vélte a tréner, aki boldog lenne, ha legalább egy gólt lőnének a Ferencvárosnak, amely 2015-ben 10-0-ra nyert ugyanitt. „Kedvencemről, Adama Traoréről kiderült, megsérült, nem játszhat ellenünk, gyors jobbulást kívánok neki. A másik kiválóságuk

Ha netán búcsúztatják a fővárosiakat, esetleg egy krigli sör lehet a prémium? – vetette fel a kérdést a lap

„Nem egy. Több..." – válaszolta a szakember.

Mindent egy helyen az Eb-ről