A Manchester United sportszerűtlen sztárját ünneplik a szurkolók - videó

fbl Horizontal CHAMPIONS LEAGUE
Manchester United's Cameroonian goalkeeper #24 Andre Onana (R) celebrates with Manchester United's English defender #05 Harry Maguire and teammates after saving a penalty kick at the end of the UEFA Champions League Group A football match between Manchester United and FC Copenhagen at Old Trafford, in Manchester, north-west England, on October 24, 2023. Manchester United wins 1 - 0 against FC Copenhagen. (Photo by Paul ELLIS / AFP)
Vágólapra másolva!
A Manchester United drámai meccsen nyert a Bajnokok Ligája csoportkörében a dán Köbenhavn ellen. Az angoloknak nagyon fontos volt a győzelem, hiszen két meccs után nulla ponttal álltak a csoportjukban.

A meccsen az agyonszidott Harry Maguire fejesével szerzett vezetést a United, de a hajrában könnyen elfogyhatott volna a nehezen megszerzett előny.

A hosszabbítás hosszabbításában a Köbenhavn harcolt ki egy szögletet, ami után Scott McTominay magas lábbal veszélyeztette az ellenfelét. Az olasz Guida egy másodperc alatt a tizenegyespontra mutatott, a videobíró pedig ezek után nem vonhatta vissza, mert a skót lába tényleg magasan volt.

Drámai jelenetekkel ért véget a Manchester United meccse Forrás: AFP/Paul Ellis

A labda mögé az a Jordan Larsson állt, aki Henrik Larsson 26 éves fia, ami azért érdekes, mert az apuka volt a Manchester United focistája.

A közvetítéseken nem látszódott, de azóta hősként ünneplik Alejandro Garnachót, aki szétrugdosta a tizenegyespontot, mielőtt Larsson lőhetett volna.

A felvételek alapján végül nem ezen múlhatott, hogy nem lett gól a tizenegyesből, hiszen Larsson nem csúszott el, de biztosan nem segített rajta. A hős végül Onana lett, aki eddig sokat hibázott, de ezúttal győzelmet ért a megmozdulása a csapatának

Mindent egy helyen az Eb-ről