A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Nagyon rossz hírek érkeztek a Liverpool alapemberéről

fbl Horizontal
Spain's goalkeeper #23 Unai Simon falls on Scotland's defender #03 Andrew Robertson during the EURO 2024 first round group A qualifying football match between Spain and Scotland at the La Cartuja stadium in Seville on October 12, 2023. (Photo by JORGE GUERRERO / AFP)
Vágólapra másolva!
Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere elmondta, a csapat alapemberének számító Andy Robertsonra műtét vár.

A Liverpool baloldali védője a skót válogatottban sérült meg, a spanyolok elleni Európa-bajnoki selejtezőn. Az rögtön biztos volt, hogy nagy a baj, de csak most derült ki, mennyire lehet súlyos a sérülés. Andy Robertson a spanyolok kapusával, Unai Simonnal ütközött, majd szerencsétlenül ért földet.

Andy Robertson válla súlyosan megsérült az ütközés után Forrás: AFP/Jorge Guerrero

Jürgen Klopp az Everton elleni bajnoki előtt monda el, hogy nagyon valószínű, hogy műteni kell a játékosa vállát. A menedzser elmondása szerint Robertson sok specialistával konzultált, és úgy tűnik, a műtéti megoldás lesz a befutó.

A vállműtét után viszonylag hamar vissza lehet térni az edzésekhez, de az ütközéseket sokáig kerülni kell, így várhatóan hónapokig nem léphet majd pályára Robertson, akit így a görög Kosztasz Cimikasz vagy Joe Gomez helyettesíthet majd.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!