A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Verstappen vb-győzelemmel válaszolt a londoni pénzégetésre

auto-prix TOPSHOTS Horizontal
Red Bull Racing's Dutch driver Max Verstappen celebrates winning his third world title after the sprint Max Verstappen sorozatban harmadszor világbajnok
Vágólapra másolva!
Csak egy átlagos szombat, amikor záporoztak az izgalmasnál izgalmasabb hírek. Ne aggódjon, nem marad le semmiről, mert máris itt a válogatásunk, és mutatjuk a jók közül is a legjobbakat.

A nap híre ezúttal nem a focipályáról jött, hanem a Forma-1-es Katari Nagydíjról, ahol a sprintfutam után újabb háromszoros világbajnoka van a sportágnak.

Londonban, pontosabban a Stamford Bridge-en ez keveseket érdekel, hiszen azzal vannak elfoglalva, hogy szórják ki a pénzt az ablakon, vagy kötegestől dobálják a kályhába.

A FIFA bezzeg bőszen magyarázkodik, ami viszont meg Neymart nem érdekli: a brazil inkább újabb gyermeke születésével van elfoglalva.

Messziről látszik, hogy itt egy cirkuszi előadás készül Messiről. Erre azért mi is befizetnénk!

A labdarúgó NB I-ben forrósodik a kispad Kuttor Attila alatt, az Újpest lefékezte a diósgyőri gyorsot, a KTE pedig olyat tett, amire legutóbb augusztus 26-án volt példa a bajnokságban.

Hey Jude! Ez lesz az új sláger Madridban, mert az valami szenzációs, amit a nyáron igazolt Jude Bellingham művel a spanyol fővárosban.

A Premier League-ben ezúttal oda néztek a bírók, ahova kellett, önök közül viszont csak erős idegzetűek (komolyan beszélünk!) nézzék meg ezt a cikket.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!