Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország

Újabb hírek a Real Madrid sérült szupersztárjáról

Real Madrid v Rayo Vallecano - La Liga 2023,Football,football match,La Liga,Madrid,November,Rayo Vallec Horizontal
MADRID, SPAIN - NOVEMBER 05: Jude Bellingham (L) of Real Madrid in action against Oscar Trejo (R) of Rayo Vallecano during the Spanish La Liga week 12 football match between Real Madrid and Rayo Vallecano at Santiago Bernabeu Stadium in Madrid, Spain on November 05, 2023. Burak Akbulut / Anadolu (Photo by BURAK AKBULUT / ANADOLU / Anadolu via AFP)
Vágólapra másolva!
A Real Madrid sérüléssel bajlódó sztárja, Jude Bellingham nem tud szerepelni az angol válogatott utolsó Eb-selejzetőin, ezért visszatér a spanyol klubhoz, hogy folytassa felépülését.

Az angol labdarúgó-válogatott a St. George's Parkban készül fel a Málta és az Észak-Macedónia elleni, utolsó két Európa-bajnoki selejtezőre.

A Real Madrid nyári sztárigazolása, a szenzációs formában futballozó Jude Bellingham is elutazott az edzőtáborba, ám a pénteki és a hétfői meccsen sem tud pályára lépni, ezért visszatér a klubjához.

A 20 éves középpályás a Rayo Vallecano elleni bajnoki meccsen szenvedett vállsérülést, azóta a Bajnokok Ligájában és a La Ligában is kihagyott egy-egy találkozót.

Az angol válogatott már kijutott a 2024-es németországi Eb-re, Gareth Southgate csapata hat forduló után 16 ponttal vezeti a C csoportot a 13 pontos Ukrajna és a 10 pontos Olaszország előtt.

Mindent egy helyen az Eb-ről