Kíméletlen büntetést osztott ki a játékosainak a United edzője a 7-0-s vereség után

fbl Horizontal FOOTBALL HEADSHOT PORTRAIT-AMERICAN SHOT
Manchester United's Dutch manager Erik ten Hag gestures on the touchline during the English Premier League football match between Liverpool and Manchester United at Anfield in Liverpool, north west England on March 5, 2023. (Photo by Paul ELLIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-bajnokság vasárnapi játéknapján a Liverpool történelmi, 7-0-s vereséget mért az ősi rivális Manchester Unitedre az Anfielden. A vendégek vezetőedzője, Erik ten Hag egyedi módon próbálta eltántorítani a csapatát attól, hogy a jövőben is részük legyen ilyen pofonban.

Angol sajtóértesülések szerint a focisták büntetése az volt, hogy hétfőn a holland edző kötelezően

végignézette velük a liverpooli gólokat és az azt követő ünnepléseket is. A United-játékosoknak nagy hangerőn kellett meghallgatniuk a liverpooli drukkerek örömujjongását, majd az öltözőben ünneplő hazai játékosokat is.

Ten Hag célja ezzel az volt, hogy csapata tanuljon az esetből, és legközelebb ne szaladjon bele hasonlóan megalázó vereségbe. A holland elsősorban a második félidei teljesítménnyel nem volt megelégedve, ami nem is meglepő, miután a második 45 percben 6 gólt kapott a Manchester United.

Erik ten Hag nem lehetett elégedett a játékosai vasárnapi teljesítményével Forrás: AFP/Paul Ellis

A vezetőedző azzal is szembesítette a játékosait, hogy

örüljenek, hogy felengedte őket a csapatbuszra, és nem a dühös vendégdrukkerekkel együtt kellett vasárnap este hazautazniuk Manchesterbe.

Forrás

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!