Vágólapra másolva!
A Nemzeti Sport értesülése szerint a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Fehérvár FC komolyan érdeklődik az angol harmadosztályú Charlton Athletic 26 éves középpályása, George Dobson iránt.

A 26 éves középpályás az Arsenal utánpótlásában nevelkedett, ezt követően megfordult a West Ham Unitednál, a Walsall csapatánál, a Wimbledonnál és a holland Sparta Rotterdamnál. Dobson 2021 nyarán a Sunderlandtól került a Charltonhoz, ahol mostanra csapatkapitánynak is kinevezték. A védekező középpályásnak azonban nyáron lejár a szerződése, és egyelőre nem tudtak megegyezni vele a hosszabbításról.

George Dobson a Charlton egyik legfontosabb játékosa Forrás: NurPhoto via AFP/MI News

A Nemzeti Sport úgy tudja, a középpályás neve szerepel a fehérvári vezetőedző, Bartosz Grzelak kiszemeltjeit tartalmazó listán, és állítólag már meg is kezdődtek az egyeztetések a lehetséges átigazolásáról. Mivel azonban Dobsont nyárig még a Charltonhoz köti a szerződése, a klubjával is meg kellene egyezni, ha már télen szeretnék Magyarországra csábítani.

Dobson az idei szezonban 32 mérkőzésből 31-szer kezdőként lépett pályára az angol harmadosztályú csapatban, ezeken három gólt szerzett. A transfermarkt 475 ezer euróra becsüli a piaci értékét.

Mindent egy helyen az Eb-ről