Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia
Vágólapra másolva!
A labdarúgó Mol Magyar Kupa negyeddöntőjébe jutott Paks a hivatalos honlapján közölte, hogy az Újpest elleni mérkőzésen súlyos sérülést szenvedett a csapat utánpótlás-válogatott játékosa, Vas Gábor.

Utolsóként a Paks jutott negyeddöntőbe a Magyar Kupában, miután csütörtök este hosszabbításos mérkőzésen 2-1-re legyőzte idegenben az eltiltott Mészöly Géza vezetőedző nélküli Újpestet. A győzelem ellenére nem lehetett felhőtlen Bognár György öröme, hiszen egy kemény ütközést követően az 53. percben le kellett cserélnie 20 éves középpályását, Vas Gábort. A paksi klub közleményéből kiderült, hogy az egyszeres U21-es magyar válogatott játékosnak eltörött az orrcsontja.

Megint csonttörés az Újpest ellen

"Nem nagyon emlékszem a történtekre, felugrottam, majd hirtelen már a földön feküdtem. 

A levegőben az újpesti játékos hátulról, a karjával véletlenül orron vágott. Orvosunk már a pályán megállapította a törést, ami rettentően fájt, így nem tudtam folytatni a mérkőzést.

 A hazaérkezésünket követően rögtön Szekszárdra mentem, ahol a röntgenfelvételek is megerősítették, eltört az orrcsontom. Ezt követően a helyére is tették, ami érdekes módon - gondolom, a sok fájdalomcsillapítótól - nem is fájt annyira. Most pár napig pihennem kell, aztán valószínűleg maszkot kell csináltatnom. Bizakodó vagyok, meglátjuk, hogyan alakul a jövő hét, én már akkor újra a csapat rendelkezésére állnék” – nyilatkozta a paksi klub honlapján Vas, aki eddig tíz mérkőzésen lépett pályára a szezonban.

A fiatal középpályásnak nem ez volt az első szerencsétlen sérülése az Újpest ellen, ugyanis a lila-fehérek elleni augusztusi bajnokin kulcscsonttörést szenvedett. 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről