Vágólapra másolva!
A török fociválogatott kedd este Olaszországban lépett pályára és 0-0-s döntetlent játszott az Európa-bajnokságra felkészülő meccsen.

Úgy tűnik, a törökök edzője, Vincenzo Montella kihasználja a kapcsolatait, hiszen játszott a magyarok ellen is, ahol ugye Marco Rossi személyében olasz edző dolgozik, most meg hazájában léphetett pályára. A meccset Bolognában rendezték, de a várt izgalmak elmaradtak, mindössze négy lövés talált kaput. 

A helyszín ismerős lehetett a törökök sztárjának, Hakan Calhanoglunak, aki az Interrel nyert bajnoki címet. A török focista a meccs végén a mindig fanatikus vendégdrukkereknek adta a mezét, amire természetesen sokan pályáztak. Egy vakmerő szurkoló baseballban látható bevetődéssel próbálta megkaparintani a becses darabot, egy hasassal vetődött a kispadok fölötti plexire, de ez sem volt elég, hogy övé legyen a középpályás meze.

 

 

 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.


 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!