Vágólapra másolva!
A francia labdarúgó-válogatott meglepetésre 1-1-es döntetlent játszott Lengyelország ellen a németországi Európa-bajnokságon. A mérkőzés után a franciák vb-n ezüstérmes védőjének, William Salibának kellemetlen élményben volt részre, ugyanis a csapata ottfelejtette a dortmundi stadionban.

A francia válogatott nem bírt a már korábban búcsúzó lengyelekkel, az 1-1-es végeredménnyel (és az osztrákok győzelmével) pedig a franciák pórul jártak, ugyanis a kvartett másodikjaként jóval nehezebb ágra kerültek. 

Football: UEFA Euro 2024 - 1st round day 3: Group D France v Poland
A lengyelek elleni meccs után William Saliba (17) nélkül utazott vissza a szállásra a francia válogatott
Fotó: AFP

A francia L’Équipe beszámolója szerint a mérkőzés után William Saliba doppingtesztre ment, ami azonban elhúzódott, így a csapat nélküle indult vissza a Bad Lippspringe-i edzőközpontba, este kilenc óra körül. Az Arsenalban játszó 23 éves hátvéd nagyjából másfél órával később tudott csak a társai után indulni a dortmundi Signal Iduna Parkból, így éjszaka ért vissza a szállásra. 

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet. 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!