Vágólapra másolva!
Itt a foci-Eb első szenzációja: az olasz-albán meccsen senki nem adott egy szikra esélyt sem a nyugat-balkáni csapatnak, erre föl fél perc sem kellett nekik, hogy bevegyék Gianluigi Donnarumma kapuját.

Akik a meglepetéseket szeretik azoknak itt van egy jó kövér: Albánia 22 másodperc után lőtt gólt a címvédő Olaszországnak, nem is akármilyen körülmények között. Senki nem tudja, hogy Federico Dimarco mit tervezett, amikor középre dobta a labdát, de a lényeg, hogy Nedim Bajrami lecsapott a labdára, tolt rajta kettőt, majd elemi erővel felvarrta a bal felső sarokba a labdát. Gianluigi Donnarumma emelte a kezét, de esély nem volt hárítani.

A Sassuolo focistája ezzel új Eb-rekordot állított fel, hiszen a tornák történetének leggyorsabb gólját szerezte. Az előző rekordot az orosz Dimitrij Kiricsenko tartotta, ő a 2004-es Eb-n 66 másoperc után talált a be a későbbi Eb-győztes görögök kapujába.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről