Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia
Vágólapra másolva!
Megvan a Fradi második nyári igazolása is, a fővárosi csapat a 25 éves Raul Gustavo Pereira Bicalhót szerződtette.

A 25 éves Raul Gustavo Pereira Bicalho a Corinthians együttesétől érkezett a Fradihoz, ezzel ő lett a klub második nyári szerzeménye, hiszen pár napja érkezett az izraeli Ashdod csapatától a 20 éves ghánai utánpótlás-válogatott középpályást, Isaac Pappoe. 

Raul Gustavo Pereira Bicalho lett a Fradi második nyári szerzeménye
Fotó: Fradi.hu

Raul Gustavo Pereira Bicalho szerződtetésé hivatalos oldalán jelentette be a Fradi. A brazil játékos 1999. április 24-én született a Minas Gerais állam fővárosától, Belo Horinzontétól északra található Pedro Leopoldóban. Korábban futballozott már Európában, 2018 nyarától egy évet töltött Horvátországban a Lokomitva együttesében, majd visszatért hazájába, ahol a Corinthians játékosa lett.

A hétszeres brazil bajnok együttes egy év után kölcsönadta az Inter Limeirának. Néhány hónap után visszatért a Sao Paulo-i klubhoz, ahol ezt követően csaknem két és fél évet játszott. 2023 januárjában a Bahia vette kölcsön a 189 centiméter magas védőt. Ebben a klubban összesen 18 mérkőzésen szerepelt, majd visszatért a Corinthianshoz. A Sao Paulo-i együttesben összesen 53 mérkőzésen lépett pályára, hat gól és három gólpassz került a neve mellé.

A Transfermarkt szerint 2,5 millió eurót ér a játékos.

Mindenképpen a középső védő posztján szerettünk volna erősíteni ballábas futballistával, hogy minél több variációs lehetőségünk legyen a játék felépítését illetően. Úgy látjuk, hogy Raul az erejével, a gyorsaságával és a képességeivel nagyban tudja majd támogatni a játékunkat. Huszonöt éves, remek korban van. Bízunk benne, hogy minél hamarabb beilleszkedik a csapatunkba. Raul holnap utazik az együttes után az ausztriai edzőtáborba

 - mondta Hajnal Tamás a csapat sportigazgatója az új szerzeményről.

A Fradival kapcsolatos hír, hogy szerdán kiderült, a walesi TNS vagy a montenegrói FK Decic lesz a csapat ellenfele a BL-selejtező második fordulójában. Az első meccseket július 23-án vagy 24-én, a visszavágókat egy héttel később (július 30-án vagy 31-én) rendezik majd. A Bajnokok Ligája megváltozott, 36 csapatos csoportszakaszáig a Ferencvárosnak összesen három párharcot kellene megnyernie. 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről