Vágólapra másolva!
Újabb tündérmese íródott egy labdarúgó Európa-bajnokságon. A főszerepben ezúttal az a Christian Eriksen van, akinek három évvel ezelőtt még az életéért aggódott az egész világ. Ezúttal viszont Stuttgartban megmutatta, hogy maga mögött hagyta a rettenetes emléket.

Aki látta a 2021-es Európa-bajnokságon a Dánia-Finnország csoportmérkőzést, egészen biztos, hogy soha nem felejti el az első félidő végén történteket. A dán csapat sztárja, Christian Eriksen a felezővonal közelében váratlanul összeesett, és rögtön látni lehetett, hogy valóban nagy a baj. Nagy szerencse volt, hogy gyorsan érkezett a segítség, ugyanis, mint kiderült, Eriksennek megállt a szíve, a pályán is többször kellett újraéleszteni. Sokan úgy gondolták, hogy örüljünk, ha felépül, de focipályán már soha többé nem látjuk.

Erre föl visszatért, a Manchester Unitedban egészen jó szezonjai voltak, és továbbra is számol vele az aktuális dán szövetségi kapitány. Ezúttal Kasper Hjulmand, aki a kezdőbe nevezte a Szlovénia elleni meccsen. Eriksen pedig nem sokat teketóriázott: a 16. percben egy parádés góllal szerezte meg a vezetést Dániának.

Talán kijelenthetjük, hogy azzal, hogy egy Európa-bajnokságon eredményes tudott lenni, végleg lezárta a 2021-ben történt szörnyűséget.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek: