Következő mérkőzések
Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia
Vágólapra másolva!
A Copa Américán szereplő argentin labdarúgó-válogatott legnagyobb sztárja, Lionel Messi megsérült, így minden bizonnyal nem játszhat a Peru elleni meccsen.

Lionel Messi megsérült

Az argentin válogatott két győzelemmel kezdte a Copa Américát, a világbajnoki címvédő 2-0-ra nyert Kanada ellen, majd 1-0-ra verte Chilét. Lionel Scaloni együttese már bejutott a negyeddöntőbe, ám aggodalomra ad okot, hogy a nyolcszoros aranylabdás Lionel Messi sérüléssel bajlódik. 

A 37 éves sztár mindkét mérkőzést végigjátszotta, az elsőn gólpasszt is adott, de már a chileiek elleni találkozón is gondjai voltak a jobb combjával.

Messi sérülésének tényét az argentin szövetség is bejelentette, az Inter Miami sztárja az utolsó csoportmeccsen, a Peru elleni találkozón szinte biztosan nem játszik majd. Messi 2019 óta minden világversenyen végigjátszotta az argentinok összes mérkőzését, egy percet sem hagyott ki, így 5 év után először fordulhat vele elő ilyen.

Az argentinok szövetségi kapitánya, Lionel Scaloni más okból nem ülhet le a kispadra a következő meccsen. 

A 46 éves szakember egymeccses eltiltást kapott, 

mert az argentin válogatott a játékvezető hívásához képest több mint 20 perccel később ment ki a második félidőre a Kanada elleni csoportmérkőzésen.

Kapcsolódó cikkek

 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről