Vágólapra másolva!
Egy részeg angol fociszurkoló hétfőn hajnalban arra ébredt, hogy véget ért a Szerbia-Anglia Európa-bajnoki csoportmérkőzés, és egyedül tartózkodik a gelsenkircheni stadionban.

Az angolok 1-0-ra győzték le a szerb válogatottat az Európa-bajnokság C csoportjának vasárnap esti mérkőzésén. A német másodosztályban Schalke stadionjában, a gelsenkircheni Veltins-Arenában rendezett találkozóra kilátogató angol drukkerek közül azonban nem mindenki ünnepelte meg a játékosokkal a nyitányon aratott győzelmet.

Eb 2024, angol, válogatott, szurkoló, szurkolók
A szerbek elleni Eb-meccs végén az angol szurkolók örülhettek
Fotó: AFP / AFP or licensors

Egy vírusként terjedő videóban egy részeg angol szurkoló látható, ahogyan hajnali négy órakor felébred a stadionban, és meglepődve veszi észre, hogy már vége az egyébként alacsony színvonalú meccsnek, ráadásul kiürült az egész aréna. 

Sok hozzászólóban az a kérdés vetődött fel, hogy a biztonsági emberek mégis hogyan engedhették meg, hogy az angol drukker a helyén maradjon, és a kiürült stadionban éjszakázzon.

A gelsenkircheni arénában még a spanyol-olasz és a georgiai-portugál csoportmeccset, valamint egy nyolcaddöntőt rendeznek az Eb során – ezek után kérdéses, hogy milyen biztonsági személyzettel.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Mindent egy helyen az Eb-ről