Élő közvetítés
Portugália
ÉLŐ
Szlovénia
Vágólapra másolva!
A címvédő olasz válogatott 2-0-s vereséget szenvedett a magyarok csoportjából továbbjutott Svájctól a németországi labdarúgó Európa-bajnokság szombati nyolcaddöntőjében, ezzel búcsúzott a további küzdelemtől. A vereséget a Napoli olasz válogatott játékosa, Matteo Politano - aki nem került be az Eb-keretbe - is nehezen viselte, aki az Instagram-oldalán gúnyolódott a válogatott csapattársain.

A berlini Olimpiai Stadionban rendezett mérkőzésen Olaszország nem találta az ellenszert a rivális játékára, a találkozó két gólját Remo Freuler és Ruben Vargas szerezte. 

Italy v England - UEFA Euro 2024 qualifiers, Matteo Politano
Matteo Politano az olaszokon gúnyolódott
Fotó: NurPhoto via AFP / NurPhoto via AFP/Franco Romano/NurPhoto

Matteo Politano az olaszokon gúnyolódott

Az olaszoknak igazából esélyük sem volt, ez pedig Olaszországban is mindenki látta. A Napoli olasz válogatott támadója, Matteo Politano nem került be az Európa-bajnoki keretbe, a mostani megnyilvánulása pedig könnyen lehet, hogy egy darabig nem is lesz ott a nemzeti csapatban.

A 12-szeres olasz válogatott Politano ugyanis az Instagram-sztorijában gúnyolódott a svájciak nyolcaddöntős sikere után a nemzeti csapatban játszó társain egy félreérthetetlen hangulatjellel.

Íme, Politano bejegyzése

Svájc 11 mérkőzés, 1993. május 1. után először győzte le az olaszokat, és sorozatban másodszor jutott negyeddöntőbe az Eb-n. A 2021-ben - részben Budapesten - rendezett tornán az akkor világbajnoki címvédő franciákat ejtette ki tizenegyespárbajban.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.


 

Mindent egy helyen az Eb-ről