Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia
Élő:
Vágólapra másolva!
Mint ismert, a műtétet követően legkorábban szerdán engedik ki a kórházból Varga Barnabást, a magyar labdarúgó-válogatott középcsatárát, aki a Skócia elleni 1-0-ra megnyert Európa-bajnoki mérkőzésen többszörös arckoponyacsont-törést szenvedett. A skótok sérülést okozó kapusa, Angus Gunn mindenkit megdöbbentett a nyilatkozatával.

Varga Barnabás a vasárnap esti mérkőzés 68. percében ütközött a skótok kapusával, ami után hosszú percekig ápolták a pályán, majd a stadionból az egyik helyi kórházba szállították, ahol meg is műtötték. 

Euro 2024: Scotland - Hungary, Angus  Gunn
Angus Gunn undorító módón nyilatkozott
Fotó: MARIJAN MURAT / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Angus Gunn azt se tudta, ki az a Varga Barnabás

A sérülést a skótok kapusa, Angus Gunn okozta, aki gusztustalanul nyilatkozott az esetről.

A lefújást követően a sérülést okozó kapus a BBC-nek nyilatkozott az eset kapcsán, és mindenkit megdöbbentett a válasza. Gunn ugyanis visszakérdezett a Vargáról érdeklődő riporternek.

"Az meg ki?” – kérdezett vissza Angus Gunn, amikor Vargáról esett szó.

A Norwich City kapusa hozzátette, kicsit homályos volt a történet, ki kellett jönnie, és azt hitte, jól csinálta. "Elég fájdalmas volt. Remélhetőleg jól van”. Raldo (Anthony Ralston – a szerk.) is felkelt, nem igazán emlékszem a jelenetre".

A kommentelők sem értik, hogy lehet ennyire érzéketlen a kapus: 

„Nulla empátia, szégyen"; „Őszintén szólva, meghökkent az interjú”; Kiütötte a támadót, aki valószínűleg rohamot kapott a pályán, és ez a válasza, hogy nem is emlékezett rá?

 - sorjáztak az ilyen és ehhez hasonló kommentek.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről