Élő közvetítés
Németország
ÉLŐ
Dánia
Vágólapra másolva!
A portugál labdarúgó-válogatott borzalmasan gyenge játékot bemutatva 2-0-ra kikapott Georgiától, bár így is csoportelsőként jutott tovább a nyolcaddöntőbe. A lefújást követően Cristiano Ronaldo őrjöngött, az ötszörös aranylabdásnak az ellenfél játékosaival akadt gondja.

A portugál labdarúgó-válogatott tartalékosabb felállásban lépett pályára az utolsó csoportmecsén Georgia ellen. A magyar válogatott számára mindössze annyi kellett volna a továbbjutáshoz, hogy Cristiano Ronaldóék ne kapjanak ki ezen a meccsen, ám képtelenek voltak erre, nagyon gyenge teljesítményt nyújtottak. A mérkőzés a georgiaiak 2-0-s győzelmével ért véget, az Eb-újonc ezzel bejutott a nyolcaddöntőbe.

Football: UEFA Euro 2024 - 1st round day 3: Group F Georgia v Portugal, Hvicsa Kvarakhcelia
aHvicsa Kvarachelia gólt lőtt, a georgiai válogatott történelmi sikert ért el
Fotó: AFP

Ronaldo balhéja a georgiai kispaddal

Ronaldót ezúttal a második félidő közepén lecserélte Roberto Martinez szövetségi kapitány, ám az ötszörös aranylabdás így is a figyelem középpontjába került a lefújást követően. A 39 éves sztár éppen az öltözőbe indult, miközben a grúz kispad felé mutogatott idegesen. 

Ronaldo az öklét rázta, a mezét rángatta és hevesen mondta a magáét, majd eltűnt a játékoskijáróban.

A portugál válogatott a nyolcaddöntőben a szlovénokkal került össze, Ronaldóék július 1-jén Frankfurtban lépnek majd pályára ellenük.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről