Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia
Vágólapra másolva!
A török-portugál Eb-meccs rengeteg érdekes jelenetet hozott, a második félidőben és a meccs végén több szurkoló is berohant a pályára. Az egyik drukkert kergető biztonsági őr annyira lelkesen végezte a munkáját, hogy még a portugálok csatárát, Goncalo Ramost is lerúgta.

A portugál válogatott nem mindennapi meccsen verte 3-0-ra Törökországot. Ezen a találkozón látthattuk a foci-Eb legnevetségesebb öngólját, a második féidőben pedig egy pályára berohanó, Cristiano Ronaldóval szelfiző kisfiú szolgáltatta a szenzációt.

A portugálok csatárát sem kímélte a szurkolót üldöző biztonsági őr

A mérkőzés hajrájában akadt dolguk bőven a biztonsági őröknek, szinte 5 percenként jutottak be drukkerek a pályára, és a lefújást követően is voltak olyanok, akik Ronaldóék közvetlen közelébe akartak férkőzni. A lefújást követően elképesztő jelenetet rögzítettek a kamerák, 

a sárga mellényes biztonságiak egy renitens szurkolót üldöztek, egyikük pedig a kergetőzés közben brutálisan felöklelte a portugálok csatárát, Goncalo Ramost.

A PSG támadóját fellökő biztonsági ember ezt követően nem igazán törődött az "áldozatával", társával együtt tovább folytatta a drukker kergetését.

A portugálok ugyan bosszúsak voltak a meccs végén kitört káosz miatt, de a továbbjutás miatt nem kell aggódniuk, 3-0-s győzelmüknek köszönhetően már ott vannak a nyolcaddöntőben.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Mindent egy helyen az Eb-ről