Élő közvetítés
Portugália
ÉLŐ
Szlovénia
Vágólapra másolva!
Láttunk már ezt-azt focimeccsen, még verekedő játékosokat is, de olyat, mint ami a Kínai Szuperliga egyik mérkőzésén történt, még nem. A brazil Thiago Andrade aligha fogja megúszni jogos piros lappal.

Hihetetlen jelenet játszódott le a Kínai Szuperliga egyik szombati mérkőzésén. A Tiencsin Jinmen Tiger a Sencsen Xinpengcseng csapatát fogadta a 17. fordulóban. Előbbi csapat a középmezőny elején, míg utóbbi a 16 csapatos tabella 10. helyén állt, azaz a hazai csapat volt az esélyesebb. 

Különösen azt követően, hogy a vendégek már a 17. percben megfogyatkoztak, amikor a bíró kiállította Tian Jinongot, a hazaiak pedig Liu Junsziang révén két perccel később megszerezték a vezetést. Ezt pedig volt, aki különösen nehezen viselte, például a vendégek brazil kölcsönjátékosa, Thiago Andrade. A brazil balszélső City Football Group kötelékébe tartozó MLS-csapattól, a New York City FC-től érkezett, de ezen a meccsen már a 28. percben távozott is, miután gyakorlatilag leütötte a hazai csapat egyik játékosát.

Ezek után nem csoda, hogy Sencsen simán kikapott 3-0-ra, és maradt a tabella 10. helyén, miközben a Tiencsin a 7. helyen áll.

Kapcsolódó cikkek:

 

Mindent egy helyen az Eb-ről