A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
1
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaMagyarország-Dánia
HUNMagyarország
13:30VívásHungary-Kazakhstan
HUNMagyarország
20:05VízilabdaKína-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
A magyar válogatott is megkezdi végre szereplését a németországi Európa-bajnokságon. Marco Rossi első németországi kezdőjében két kisebb meglepetést találunk, egyikük egy nagy visszatérő.

Végre eljött a nap, 15 órakor Kölnben megkezdi Eb-szereplését a magyar fociválogatott, méghozzá a masszív Svájc ellen. A magyar válogatott szövetségi kapitánya természetesen ezúttal is ragaszkodott a válogatott gerincéhez, azaz a védelemben ott van Willi Orbán és a Rossinál még soha nem hiányzó Lang Ádám, míg a középpályán majd Nagy Ádám robotol. A támadósorunk már-már félelmetes, hiszen Szoboszlai Dominik mellett a gólerős Sallai Roland és az NB I gólkirálya, Varga Barnabás is ott lesz a pályán.

Ami a két említett meglepetést illeti. A védelem, vagy középpálya, ha úgy tetszik jobbszélén Nego Loic távollétében (a védő kisebb sérüléssel bajlódik) nem Bolla Bendegúz, hanem a 2021-es Eb-n remeklő Fiola Attila kapott szerepet. A középpályán pedig hosszú idő után visszatért a kezdőben a több nagy sérülést immár maga mögött tudó Schäfer András is.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!