Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia
Vágólapra másolva!
A Real Madrid német válogatott hátvédje, Antonio Rüdiger nem akármilyen módon ünnepelte meg a Bajnokok Ligája-győzelmet, ugyanis a Borussia Dortmund elleni döntő után egy olyan méregdrága karórát viselt, amely 30-szor értékesebb, mint maga a BL-serleg.

A Real Madrid parádés idényt zárt, a La Liga mellé a Bajnokok Ligáját is megnyerte, a legrangosabb európai kupasorozatot már 15. alkalommal hódította el fennállása során. A BL-menetelésben a spanyol gigász német válogatott hátvédje, Antonio Rüdiger is fontos szerepet játszott, a 31 éves sztár 12 meccsen lépett pályára, kimagasló védőmunkája mellett két gólpasszt is kiosztott a sorozatban.

Bajnokok Ligája, Real Madrid, BL-döntő, Borussia Dortmund
Antonio Rüdiger is fontos szerepet játszott a Real BL-győzelmében
Fotó: AFP (Photo by Adrian DENNIS / AFP)

Rüdiger méregdrága karórája

A Borussia Dortmund elleni győzelem után Rüdiger rengeteg alkalommal pózolt a BL-trófeával, és a közösségi oldalára is feltöltött néhány fotót az ünneplésről. Az interneten a sasszemű megfigyelők észrevették, hogy a német védő az egyik képen 

egy igazán különleges karórát viselt, amelyről megdöbbentő dolog derült ki, ugyanis az ékszer 30-szor többet ér, mint a Bajnokok Ligája-serleg.

Az 1,4 millió fontot (több mint 600 millió forint) érő karóra egy limitált kiadású Patek Philippe Nautilus, amelyből mindössze 170 darab készült. A különleges típust eleinte 45 ezer fontos bevezető áron adta ki a cég, azonban a termék ritkasága miatt végül alaposan felemelkedett az értéke. Összehasonlításképpen érdekesség, hogy a BL-trófea mintegy 43 ezer fontot ér, ami nagyjából 20 millió forintnak felel meg.

Nem Rüdiger az egyetlen sztársportoló, akinek ilyen különleges karórája van, ugyanis az amerikai kosárlegenda, LeBron James is ugyanezt a típust viselte a karján nemrég a 24 órás Le Mans-i versenyen.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Mindent egy helyen az Eb-ről