Vágólapra másolva!
Spanyol sajtóértesülések szerint Nacho Fernándeznek június 30-áig ad időt a Real Madrid labdarúgócsapata az új szerződése aláírására, különben nem számít a jövőben a játékosára.

A jelenlegi Real Madrid-keretből Nacho Fernández és Luka Modric futballozik a legrégebb óta a spanyol klubban: mindketten 2012 nyarán kerültek a fővárosiak első csapatához, így ők ketten holtversenyben a legeredményesebb játékosai a madridiak jelenlegi együttesének. A Real-legenda Paco Gento mellett a Borussia Dortmund elleni Bajnokok Ligája-győzelemmel immáron Toni Kroos, Dani Carvajal, Luka Modric és Nacho Fernández is rekordot jelentő hat alkalommal nyerte meg a legrangosabb európai kupasorozatot.

Real Madrid, Nacho Fernández, Bajnokok Ligája, trófea
Meddig lesz még a Real Madrid focistája Nacho Fernández?
Fotó: NurPhoto via AFP/MI News/NurPhoto

A legutóbbi szezonban csapatkapitányként futballozó Nacho jelenlegi szerződése heteken belül, június 30-án jár le, és ugyan sajtóhírek szerint a Real Madrid szeretné meghosszabbítani a szerződését, a 34 éves középhátvéd továbbra is kivár. 

Ultimátumot adott a Real Madrid Nacho Fernándeznek

A Real Madrid jelezte, hogy 

amennyiben a saját nevelésű játékos június 30-áig nem írja alá az új, sajtóhírek szerint további egy évre szóló szerződést, úgy a csapat a folytatásban már nem is számít rá, még ha meg is gondolná magát. 

Nacho azért is gondolkodhat a folytatáson, mert többek között Szaúd-Arábiából és Észak-Amerikából is kapott csábító ajánlatokat, így elképzelhető, hogy mintegy két évtized után tényleg távozni szeretne a Realtól.

Nacho Fernández a spanyol Európa-bajnoki keretbe is bekerült, a háromszoros Eb-aranyérmes együttes a B csoportban a világbajnoki bronzérmes horvátokkal (június 15., Berlin), a címvédő olaszokkal (június 20., Gelsenkirchen), majd az albánokkal (június 24., Düsseldorf) találkozik.

A spanyolok 26 fős Európa-bajnoki kerete:

kapusok: Unai Simón (Athletic Bilbao), David Raya (Arsenal), Álex Remiro (Real Sociedad)
hátvédek: Dani Carvajal (Real Madrid), Jesús Navas (Sevilla), Aymeric Laporte (Al-Nassr), Robin Le Normand (Real Sociedad), Nacho Fernández (Real Madrid), Dani Vivian (Athletic Bilbao), Alejandro Grimaldo (Bayer Leverkusen), Marc Cucurella (Chelsea)
középpályások: Rodrigo (Manchester City), Martín Zubimendi (Real Sociedad), Mikel Merino (Real Sociedad), Fabián Ruiz (Paris Saint-Germain), Pedri (Barcelona), Alex Baena (Villarreal), Fermín López (Barcelona)
támadók: Ferran Torres (Barcelona), Dani Olmo (Leipzig), Nico Williams (Athletic Bilbao), Álvaro Morata (Atletico Madrid), Joselu (Real Madrid), Mikel Oyarzabal (Real Sociedad), Lamine Yamal (Barcelona), Ayoze Pérez (Real Betis)

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Mindent egy helyen az Eb-ről