Következő mérkőzések
Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia
Vágólapra másolva!
A szerb labdarúgó-válogatott tartalékkapusa, Vanja Milinkovic-Savic nem éppen a leghasznosabban töltötte a szabadidejét két csoportmeccs között, ugyanis az egyik müncheni bárban összeakaszkodott egy szerb szurkolóval, akit alaposan megvert.

A szerb labdarúgó-válogatott Anglia, Szlovénia és Dánia mellé került a labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörében. Dragan Stojkovic együttese nem tudott emlékezeteset alkotni a pályán, három meccséből egyet sem nyert meg, végül két döntetlennel és egy vereséggel csoportutolsóként búcsúzott a tornáról.

Egy bárban verekedett a szerb kapus

A szerbek cserekapusa, Vanja Milinkovic-Savic egyetlen percet sem töltött a pályán, az összes találkozót a cserepadról kellett végignéznie. A 27 éves játékos azonban így is felhívta magára a figyelmet, ugyanis a válogatott egyik szabadnapján ellátogatott egy müncheni bárba, ahol balhéba keveredett egy szerb szurkolóval. 

Mit keresel itt? Karanténban kellene lenned és te iszol?

- hergelte a Torino kapusát a drukker, mire Milinkovic-Savic megütötte.

A bártulajdonos szerint kicsit másképp zajlottak az események. 

Vanja bejött a bárunkba, de a bejáratnál lévő biztonsági őrök nem ismerték fel, és nem engedték be, pedig válogatott rövidnadrág volt rajta. Ez feldühítette, és verekedés támadt. 

Közbeléptem, kézen fogtam és megkértem, hogy jöjjön be velem, de nem volt hajlandó. Nem hallottam, mit kiabáltak neki és mit mondtak egymásnak. Örülök, hogy végül sikerült elsimítani a helyzetet" - mondta a bártulajdonos.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.  

Mindent egy helyen az Eb-ről