Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia
Vágólapra másolva!
Ádám Martin, a dél-koreai Ulszan Hyundai magyar válogatott támadója minden bizonnyal távozik csapatától, miután beszédes videót töltött fel a közösségi oldalára.

Az Európa-bajnokságon is szerepet kapó magyar válogatott támadó két év alatt két bajnoki címet nyert Dél-Koreában, az ázsiai Bajnokok Ligájában pedig az elődöntőig jutott. Ádám Martin távozását saját klubja még nem jelentette be hivatalosan, de szinte biztosan távozik, a helyére pedig egy brazil játékos, Yago Cariello érkezik. 

Football: UEFA Euro 2024 - 1st round day 1: Group A Hungary v Switzerland
Ádám Martin volt a magyar csapat legnagyobb sztárja az Eb-n
Fotó: AFP/Kirill Kudryavtsev

Papp Gábor, a játékos menedzsere azt mondta a Nemzeti Sportnak, hogy Ádám Martin még nem bontott szerződést a klubjával és lehet, hogy nem is fog megtörténni a dolog, továbbra is egyeztetnek a támadó jövőjéről. 

A korábbi NB I-es gólkirály azonban csütörtökön a közösségi oldalára feltöltött egy éttermi videót, amelyhez azt írta, hogy az utolsó vacsora, erről pedig arra lehet következtetni, hogy távozik Dél-Koreából. 

Ádám Martin utolsó vacsorája Dél-Koreában
Fotó: adam.martin66@instagram

Ádám Martin világhírű lett a németország Európa-bajnokságon, a magyar vikingként becézett csatár népszerűsége a közösségi médiában a legnagyobb sztárokét is megelőzi. A 29 éves támadónak ugyan nem kellett szégyenkeznie a teljesítménye miatt, mégis a fizimiskájával és robusztus testalkatával irányította magára szurkolók figyelmét.

Ádám Martin Instagram-oldalát 29 ezren követték a kontinensviadal kezdetén, és ez a szám a csoportmeccsek végére 69 ezerre nőtt, most pedig már több mint 75 ezren követik. Persze a közösségi médiában nem ez volt a legnagyobb dobása Ádámnak, ugyanis az Eb második napján a Transfermarkt szakportálon az ő nevére kerestek rá a legtöbben, Lionel Messit és Cristiano Ronaldót is megelőzte.

Az már csak hab a tortán, hogy a nemrég az Adidasszal szponzorációs szerződést kötő támadóról a sportszergyártó néhány napja közölt egy videót a TikTok-csatornáján, ami igencsak döbbenetes eredményt hozott: eddig nem kevesebben mint 6,6 millióan nézték meg a rövidfilmet.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Mindent egy helyen az Eb-ről