A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
Vágólapra másolva!
A magyar válogatott Ádám Martin gólokkal szeretné segíteni új csapatát, a görög labdarúgó-bajnokságban szereplő Aszterasz Tripoliszt, ahol fontos szerepet szánnak neki, mivel elsőszámú csatárként számítanak rá - adta hírül az MTI.

A 29 éves futballista az M1 aktuális csatornának nyilatkozva elmondta, mozgalmas napjai voltak, amint nyilvánosságra került, hogy távozik a dél-koreai Ulszan Hyundaitól.

Több ajánlat közül is tudtunk válogatni, a görög klub mellett volt megkeresés például az angol másodosztályból, de még a brazil élvonalból is. A Debrecennel kapcsolatos sajtóhírnek nem volt semmi alapja, Angliába pedig bizonyos okokból nem mentem, de változatlanul szívem vágya, hogy egyszer ott játsszak majd"

 - nyilatkozta Ádám Martin, aki hozzátette, az Aszterasz ajánlatát tartották szakmai szempontból is a legelőnyösebbnek.

"Koreában az első másfél év jó volt, aztán a második gyermekem születése után már felvetődött, hogy közelebb kellene lennünk Magyarországhoz, hiszen a családom mindig velem tart. Az Ulszannál úgy érzem, hogy mindenben fejlődtem, szép két évet töltöttem ott és nincs hiányérzet bennem és a koreai vezetőkben sem" - fogalmazott a támadó. A csatár elmondta, Görögországban pozitív fogadtatásban volt része, a tripoliszi együttesnél pedig fontos szerepet szánnak neki.

Football: UEFA Euro 2024 - 1st round day 3: Group A Scotland v Hungary
Ádám Martinra fontos feladatok várnak. Fotó: AFP / AFP/AFP or licensors

Ádám Martin kijelölte a céljait

Elsőszámú csatárként számítanak rám, a csapat támadólag lép fel a mérkőzéseken, sok a beadás, és ezt az edzéseken is sokat gyakoroljuk. A görög bajnokságban általában az első négy helyért az AEK Athén, az Olimpiakosz, a Panathinaikosz és a PAOK küzd egymással, de az 5-7. helyre odaérhetünk, ezek közül pedig jó lenne az ötödik pozíciót elcsípni a nemzetközi kupaszereplés lehetősége miatt" 

- mondta Ádám Martin, aki gólokkal szeretné segíteni az Aszteraszt.

A görög klub vasárnap a közösségi oldalán jelentette be a 25-szörös magyar válogatott csatár leigazolását. Ádám Martin az elmúlt két évben az Ulszan Hyundai-jal két bajnoki címet nyert. Az Aszterasz legutóbb nyolcadik helyen zárta a görög bajnokságot.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!