Vágólapra másolva!
A brazil labdarúgó-bajnokságban megrendezett Flamengo-Criciuma-meccsen a hazai csapat az utolsó pillanatban egy egészen elképesztő tizenegyest kapott, amivel meg is nyerte a meccset.

A brazil bajnoki mérkőzés hajrájában olyan hihetetlen jelenet játszódott le, amihez fogható minden bizonnyal nem sokszor fordult még elő futballmeccsen. A Flamengo támadója, Everton a 16-oson belül éppen kapura lőni készült, azonban a pályára került egy másik labda is, amit az ellenfél védője, Allano odébb rúgott. 

Itt jön a történetben a csavar, ugyanis a hátvéd által továbbrúgott labda pont a másikat találta el, megzavarva ezzel a lőni készülő focistát.

A játékvezető a bizarr helyzet láttán úgy döntött, 11-est ad a Flamengo javára, mert úgy gondolta, Allano szándékosan akadályozta meg az ellenfél csatárát a kapura lövésben. 

A büntetőt Gabriel Barbosa belőtte, így 2-1-re a hazai csapat nyerte a meccset, de a bíró döntése után alaposan felháborodtak a Criciuma szurkolói.

A szabályok értelmében a bírónak meg kellett volna szakítania a játékot, mivel egy másik labda került be a pályára, ami megzavarta az ellenfél támadását. Ehelyett a játékvezető nem avatkozott közbe, majd nem sokkal később tizenegyest adott, ez az ítélet pedig el is döntötte a meccset.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!