Vágólapra másolva!
A Ferencváros labdarúgóklubtól a német Bundesligában szereplő Eintracht Frankfurtba igazolt ifjabb Lisztes Krisztián először edzett együtt új csapatával.

A 49-szeres válogatott korábbi labdarúgó, Lisztes Krisztián 19 éves fia, ifjabb Lisztes Krisztián július elején csatlakozott az Eintracht Frankfurt keretéhez. A német együttes hétfőn - többek között a Ferencvárostól szerződtetett magyar játékossal a soraiban - megkezdte a felkészülést a 2024/25-ös szezonra. A Bundesliga előző idényét hatodikként záró klub honlapja szerint a Frankfurt edzőközpontban 25 futballista jelent meg hétfőn, akik az első két nap a szokásos teljesítményteszteken és orvosi vizsgálatokon esnek át, majd szerdától kezdetét veszik a rendes edzések.

A klub a közösségi oldalin megosztott néhány felvételt, amelyeken a Fraditól góllal búcsúzó Lisztes Krisztián is látható, amint a fiatal támadó különböző mozgáselemzéseken esik át.

Korábban felvetődött, hogy Lisztes új klubja akár kölcsönadhatja, ezeket a híreket azonban cáfolta az édesapja, ugyanis a Frankfurt komolyan számol a magyar utánpótlás-válogatott támadóval, akinek fényes jövőt jósolnak a klubnál.

Az első tétmérkőzésig még bőven van ideje a frankfurtiaknak, Lisztes új klubja augusztus 19-én, a másodosztályú Braunschweig otthonában lép pályára először a Német Kupában. A német ligában augusztus 24-én, a BL-ezüstérmes Dortmund vendégeként kezd az Eintracht Frankfurt.

Kapcsolódó cikkek:

 

Mindent egy helyen az Eb-ről