Vágólapra másolva!
A labdarúgó Copa América döntőjében Argentína 1-0-ra nyert Kolumbia ellen. Lionel Messit a második félidőben sérülés miatt le kellett cserélni, majd a nyolcszoros aranylabdás a közösségi médiában adott tájékoztatást az állapotáról.

A hétfő hajnalban véget ért Copa Américán Lionel Messinek alaposan meggyűlt a baja a sérülésekkel, a csoportkör utolsó meccsén sem léphetett pályára. A Kolumbia elleni fináléban kezdeni tudott a nyolcszoros aranylabdás, aki rengeteg rúgást kapott a jobb bokájára, amely végül nem bírta a terhelést. 

A második félidőben Messi futás közben, egy szerencsétlen mozdulatnak köszönhetően megsérült, ezért az edzője kénytelen volt lecserélni őt. 

Football: Copa America 2024 - Final: Argentina vs. Colombia
Lionel Messi megsérült a Copa América döntőjében
Fotó: AFP

A 37 éves klasszis a kispadon keservesen zokogott, szinte biztosan ez volt az utolsó Copa-meccse, és egyelőre nem tudni, hogy pályára lép-e még az argentin válogatottban. Messi sérüléséről felkerült az internetre egy videó, melyen jól látható, mennyire feldagadt a bokája a sérülése után.

Az Inter Miami klasszisa a Copa América-győzelem után aztán a közösségi médiában tájékoztatást adott az állapotáról, megnyugtatva ezzel az érte aggódó szurkolókat.

Istennek hála, jól vagyok. Remélhetőleg hamarosan visszatérhetek a pályára, és azt csinálhatom, amit a legjobban szeretek"

- olvasható Messi Instagram-bejegyzésében. 

A 37 éves, 187-szeres argentin válogatott sztárnak ez volt pályafutása második Copa América-győzelme, és egyelőre nem úgy tűnik, hogy visszavonulna a nemzeti csapattól.

 

Kapcsolódó cikkek

 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről