Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia
Vágólapra másolva!
Német sajtóhírek szerint a magyar labdarúgó-válogatott támadója, Sallai Roland a nyáron távozik a Bundesligában szereplő Freiburg csapatától.

Az elmúlt években többször is felröppentek pletykák Sallai Roland jövőjét illetően, korábban állítólag az olasz élvonalban szereplő Lazio és az ötszörös Európa-liga-győztes spanyol Sevilla is érdeklődött a magyar válogatott támadója iránt.

firo : 15.06.2024, Football, Soccer: UEFA EURO 2024, EM, European Championship 2024, Group Stage, M02, Match 02, HUN, Hungary - SUI, Switzerland
Sallai Roland csapatot vált a nyáron
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

A 90min című német lap a Sport Bildre hivatkozva arról számolt be, hogy Sallai Roland és a Freiburg vezetősége megegyezett arról, hogy elérkezett az idő a váltásra. 

A lap kiemeli, hogy a Skócia ellen gólpasszt adó Sallai a magyar válogatott egyik legjobb játékosa volt a németországi Európa-bajnokságon, ahol remek teljesítményt nyújtott és ezáltal több európai klubcsapat figyelmét is felkeltette.

Sallai szerződése jövő nyáron jár le a német klubnál, így a Freiburg még jelentős összegért tudná eladni, jövő nyáron viszont már ingyen távozhatna. A lap beszámolója szerinte 

az 52-szeres magyar válogatott labdarúgó első számú célpontja a Premier League, de a következő szezonban a Bajnokok Ligájában érdekelt olasz Bologna FC és meg nem nevezett spanyol klubok is érdeklődnek iránta.

A 27 éves támadó 2018-ban igazolt a ciprusi APOEL Nicosia csapatától a Freiburghoz, ahol azóta meghatározó tagja a német együttesnek. Minden sorozatot figyelembe véve a 2023/24-es idényben 37 meccsen 8 gólt lőtt és kiosztott négy gólpasszt. Sallai piaci értékét 15 millió euróra taksálja a Transfermarkt.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet. 

Mindent egy helyen az Eb-ről