Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
Mint ismert, a portugál labdarúgó-válogatott a gól nélküli döntetlennel zárult rendes játékidő és hosszabbítás után tizenegyesekkel 3-0-ra legyőzte Szlovéniát a németországi Európa-bajnokság hétfő esti nyolcaddöntőjében. Bár a találkozó nem volt túl izgalmas, Andraz Sporar tett róla, hogy sokáig emlékezetes maradjon.

A rendes játékidőben és a hosszabbításban sem örülhettek a szurkolók góloknak - Cristiano Ronaldo büntetőből sem talált be, a portugál sztár sorozatban 24 sikeres tizenegyes után rontott ismét -, azonban így is akadt érdekesség a meccsen.

Portugal v Slovenia: Round of 16 - EURO 2024
Andraz Sporar elképesztő alakítása
Fotó: Anadolu via AFP / Anadolu via AFP/2024 Anadolu

Andraz Sporar az év alakításával hívta fel magára a figyelmet

Elég például a szlovén válogatott játékos, Andraz Sporar nevét említeni, aki az év színészkedését produkálta a portugálok ellen.

 Érdemes megnézni a videó lassítását, a portugáli Vitinha a labdát rúgta el, ráadásul a szlovén focista feje "fényévekre" volt a lábától. Enek ellenére Sporar úgy esett el a fejét fogva, mint akit minimum kórházba kell szállítani.

Daniel Orsato azonban megkegyelmezett neki és megúszta az esetet sárga lap nélkül, pedig színészkedésért ez lett volna a minimum.

A nem mindennapi alakítás a linkre kattintva érhető el. 

A portugálok pénteken Hamburgban a 2018-ban világbajnok, 2022-ben vb-ezüstérmes franciákkal játszanak a negyeddöntőben. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről