Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik a németországi labdarúgó Európa-bajnokság után elutazott nyaralni, így a Liverpool sztárja már igyekszik feltöltődni az új szezonra.

Miután eldőlt, hogy a magyar labdarúgó-válogatott nem jut tovább az Eb-csoportköréből, Szoboszlai Dominik két nap után megtörte a csendet és a közösségi oldalán üzent a szurkolóknak. A magyar válogatott csapatkapitánya megköszönte a szurkolóknak a biztatást, és azt ígérte, mennek tovább, mert "nagy dolgok várnak még ránk". A tornán sérüléssel bajlódó Szoboszlai láthatóan elkezdett továbblépni az Eb-búcsún, ugyanis múlt hétvégén előbb egy fergeteges bulizással engedte ki a gőzt, majd kedden már egy nyaralós képet tett közzé a közösségi oldalán.

firo : 19.06.2024, Football, Soccer: UEFA EURO 2024, EM, European Championship 2024, Group Stage, M14, Match 14, GER, Germany - HUN, Hungary
Szoboszlai Dominik és az Eb botránybírója, Danny Makkelie a németek elleni csoportmérkőzésen
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

Szoboszlai már nyaral

Az Instagram-sztoriban megosztott fotón a legértékesebb magyar futballista háttal látható, miközben festői környezet veszi körül, a háttérben pedig egy óriási luxusjacht látható. A Liverpool 23 éves középpályása így most a tengerparton igyekszik kipihenni a hosszú idény fáradalmait és az elmúlt hetek történéseit.

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik gyönyörű helyen nyaral
Fotó: Instagram/szoboszlaidominik

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet. 

Mindent egy helyen az Eb-ről