Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia
Vágólapra másolva!
A Ferencváros július 23-án kezdi meg a szereplését a Bajnokok Ligájának második selejtező körében. A magyar bajnokra azonban úgy néz ki, hogy 16-án még egy komoly felkészülési mérkőzés is vár majd Ausztriában.

Az ulloi129.hu oldal vette észre, hogy a katari sport televízió, a Bein Sport július 16-án, este hat órától élőben közvetíti a Ferencváros és a West Ham United felkészülési mérkőzését. 

Az angol csapat 2023-ban megnyerte a harmadik számú nemzetközi focikupát, az Európa Konferencia-ligát, míg a Premier League-ben a legutóbbi szezonban a kilencedik helyen végzett.

 

Ferencváros
Komoly mérkőzés várhat a Fradira a West Ham ellen. Fotó: Fotó: Polyák Attila - Origo / Fotó: Polyák Attila - Origo

Komoly erőpróba előtt áll a Ferencváros

Hivatalos bejelentés még sem a magyar bajnoktól, sem az angol együttestől nem érkezett a meccs kapcsán, ugyanakkor, ha valóban összejön ez a párosítás, akkor egy rendkívül kemény találkozó várhat a zöld-fehér csapatra, amelyből sokat profitálhatnak az egy héttel később kezdődő Bajnokok Ligája párharcra. A West Ham még úgyis kifejezetten erős kerettel állhat ki a találkozóra, hogy több játékosát is nélkülöznie kell majd jó eséllyel az Eb-n, valamint a Copa Americán való korábbi szereplésük és így pihentetésük miatt.

Valószínűleg ez lesz az FTC utolsó felkészülési mérkőzése Ausztriában, utána egy héttel pedig jöhet majd a második körös BL-selejtező.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről