Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
A labdarúgó-Európa-bajnokság nyolcaddöntőjének rangadóján nem láthattunk rangadóhoz méltó játékot, mert Franciaország és Belgium is szinte ugyanazzal a mentalitással lépett pályára, mint a csoportkörben. A franciák némileg aktívabbak voltak a belgáknál, de ismét egy öngólnak köszönhetően nyertek. Didier Deschamps csapata az eddigi négy meccsén egyáltalán nem volt meggyőző, Belgium pedig egyenesen pocsék teljesítményt nyújtva esett ki. Szokásos meccs utáni podcastünkben ítéletet mondtunk a gyengén focizó sztárcsapatok felett.

A csoportkör során nagyon gyenge teljesítményt nyújtott Franciaország és Belgium is, mindkettő csoportmásodikként jutott tovább a nyolcaddöntőbe. A legjobb nyolc között egymással került össze Didier Deschamps és Domenico Tedesco együttese, de a mérkőzés csak a nevében volt rangadó, csúcsfutball közelében sem volt az, amit a pályán láthattunk a két sztárcsapattól.

A franciák voltak aktívabbak, de a kaput csak elvétve találták el, majd a 85. percben egy újabb öngólnak köszönhetően nyertek, ezzel pedig ott vannak a legjobb nyolc között. Franciaország az Eb egyik, ha nem a legnagyobb esélyese, de négy meccsen eddig két öngól és egy tizenegyesből szerzett találat áll a neve mellett. A belga válogatott sem érdemel dicséretet, csak a románok ellen volt eredményes, három meccsen eredménytelen volt ezen a tornán. Hiába Kevin De Bruyne, Romelu Lukaku és a többi sztár, a belga csapat borzalmas teljesítménnyel esett ki. Meccs utáni kibeszélő műsorunkban nem is kíméltük a két sztárcsapatot.

Azok pedig, akik csak hallgatni szeretnék az adást, itt tehetik meg:

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Mindent egy helyen az Eb-ről