Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia
Vágólapra másolva!
A németországi labdarúgó Európa-bajnokságon a holland válogatott 3-0-ra legyőzte a botrányosan gyenge román csapatot. Ronald Koeman együttese ezzel bejutott a negyeddöntőbe, azonban mégsem a csapata játéka a legfőbb téma, hanem a BBC televíziós bakija a hollandok öltözőjéből.

A müncheni találkozó előtt a BBC televíziós csatorna hangulatos helyszíni videókat forgatott, hogy a rajongókat ezzel is közelebb hozzák a kontinensviadalhoz. A televíziós stábot másfél órával a mérkőzés előtt beengedték a hollandok öltözőjébe is, ahonnan élőben jelentkeztek be néhány hangulatképpel.

Itt jött aztán a baki, ugyanis egy óvatlan pillanatban az operatőr rajta maradt az egyik éppen öltözködő holland focistának, akinek a meztelen feneke így jól láthatóan bevillant az élő adásba. 

„Nem vagyok benne biztos, hogy a BBC-nek filmet kellene készítenie a hollandok öltözőjében. 

Hacsak nem kifejezetten holland fenéket akarnak a háttérben?

” – írta a Twitteren David Baddiel, a népszerű komikus.

A hollandok legközelebb szombat este kilenckor lépnek pályára az Európa-bajnokságon. A berlini Olimpiai Stadionban játsszák majd az utolsó negyeddöntőt a török csapat ellen. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet. 

Mindent egy helyen az Eb-ről