Élő közvetítés
Hollandia
ÉLŐ
Törökország
Vágólapra másolva!
A labdarúgó Európa-bajnokság árnyékában már megkezdték a klubok a nyári erősítéseket. A török bajnokságban szereplő Trabzonspor Szalai Attilát szemelte ki magának.

Török sajtóértesülések szerint a hétszeres bajnok csapat vezetősége komolyan gondolja a magyar válogatott és a Hoffenheim védőjének megvételét. Szalai az előző szezonban a Freiburgnál szerepelt kölcsönben, azonban a 26 éves játékos alig kapott lehetőséget.

Szalai visszatérhet Törökországba?

A rutinos védőnek nem lenne újdonság a török bajnokságban pályára lépni, 2021-2023. között a Fenerbahce egyik alap emberének számított, az együttes szurkolói hamar megkedvelték, mivel remek teljesítményt nyújtott a meccseken. 

 A magyar nemzeti csapatot is erősítő focista elvileg nem találta meg a számításait Németországban, így ha valóban komoly az érdeklődés az éppen Szegeden edzőtáborozó és készülő Trabzonspor részéről, akkor még az is lehet, hogy Szalai ismét Törökországban építheti tovább a karrierjét. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről