Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia
Vágólapra másolva!
Erik ten Hag 2022 óta irányítja a manchesteri klubot, a regnálása alatt Ligakupát és FA-Kupát nyert a csapat. A bizalom úgy néz ki, hogy töretlen a holland szakember irányában, mert az együttes a hivatalos oldalán bejelentette, 2026. júniusáig meghosszabbítja a vezetőedzője szerződését. 

A vörös ördögöknél azért nincs minden rendben, épp a héten derült ki, hogy a klubnál költségcsökkentés címszóval kirúgnak 250 embert, mivel a csapat eredményei nem indokolják a több mint 1100 fős alkalmazotti létszámot.

Manchester United
Eric ten Hagtól sokkal többet vár a vezetőség a jövőben. Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP / dpa Picture-Alliance via AFP/picture alliance / firo Sportphoto

A holland edző tovább maradhat

Az 54 éves szakember elégedetten nyilatkozott a szerződése aláírását követően a klub hivatalos honlapjának

Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült megegyeznünk a klubbal a közös munkát illetően. Visszatekintve az elmúlt két évre, büszkén tekinthetünk a megnyert két trófeára és arra a rengeteg példára, amelyek az eddigi fejlődésünket bizonyítják. Ugyanakkor öntsünk tiszta vizet a pohárba, nagyon sok munka vár még ránk, hogy elérjünk arra a szintre, amikor a Manchester United az angol bajnoki címért és európai kupákért küzdhet."

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Mindent egy helyen az Eb-ről