Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Ligában legutóbb hetedikként záró Diósgyőri VTK leigazolta a 23-szoros bosnyák válogatott Sinisa Sanicanint.

A miskolci klub hivatalos honlapján olvasható közlemény szerint a szerb Partizan Beogradtól érkezett védő már csatlakozott az Ausztriában edzőtáborozó diósgyőri kerethez. A DVTK azt írta, hogy a 29 éves játékos a védelem közepén és bal oldalán is bevethető.

Sinisa Sanicanin
Sinisa Sanicanin szeptemberben a magyar válogatott ellen is pályára léphet a Nemzetek-ligájában
Fotó: AFP

A rutinos védő szülővárosának csapatában, az FK Rudar Prijedorban kezdett el futballozni, és 2013-ban itt mutatkozott be a felnőttek között. Két évvel később leigazolta az FK Borac Banja Luka, ahol hamar alapemberré vált, majd Szerbiában folytatta pályafutását. Megfordult az FK Mladost Lucanit csapatában, majd az FK Vojvodina együttesénél töltött négy évet, 2021-ben igazolt a le a Partizan Beograd. A belgrádi együttesben 75 meccsen lépett pályára és két gólt szerzett. 

Sanicanin 2020 szeptemberében, az olaszok elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen mutatkozott be a bosnyák válogatottban, melynek színeiben azóta további 22 alkalommal szerepelt - írja az MTI.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről