Vágólapra másolva!
Kedd óta hivatalosan is a Fiorentina labdarúgócsapatának a játékosa Moise Kean, az első mozdulatai azonban nem voltak a legjobbak firenzei focistaként.

Moise Kean 13 millió euróért igazolt a Juventus csapatától a szintén olasz Fiorentina együttesébe. A 15-szörös olasz válogatott focista az Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében címvédőként búcsúzó olasz válogatott keretében nem szerepelt, így már a firenzeieken járhat az esze. Ám a torinóiakkal kétszeres Serie A-aranyérmes és kétszeres Olasz-kupa-győztes Kean nem a legjobb hatást keltette a szurkolókban.

AS Roma, Juventus, Fiorentina, olasz válogatott, Moise Kean, Serie A
Az olasz válogatott focista, Moise Kean immáron Juventus- helyett Fiorentina-mezben szerepelhet
Fotó: NurPhoto via AFP Danilo Di Giovanni / NurPhoto

Az olasz válogatott Moise Kean rémesen célzott bemutatkozásként

A 24 éves csatár a firenzei Viola Parkban tartott bemutatót többek között tucatnyi gyermek előtt, a feladata pedig egy felfújható dartstábla eltalálása volt focilabdával. Flavio Ognissanti újságíró filmre vette a kihívást (miszerint érje el a lehető legmagasabb pontszámot), a felvételén pedig az látszik, hogy négy lövésből Moise Kean mindössze egyszer találta el a táblát, és akkor is annak a legalját (a dupla 17-es szektort).

Ennek ellenére a fiatalok megtapsolták Keant, bár minden bizonnyal remélik, hogy az elmúlt két Konferencia-liga-kiírásban ezüstérmes Fiorentina meccsein ennél pontosabb lesz.

Kapcsolódó cikkek

 

Mindent egy helyen az Eb-ről