Vágólapra másolva!
Súlyos, 4-0-s vereséget követően csütörtök este lép pályára a Paks a román másodosztályban szereplő vajdahunyadi Corvinul Hunedoara otthonában az Európa-liga selejtezőjének visszavágóján. A magyar csapat szerdán lekéste a hivatalos sajtótájékoztatóját és edzeni sem tudott Romániában.

A Paksi FC hivatalos honlapján számolt be róla, hogy nem úgy sikerült a szerdai buszos útjuk, mint ahogy azt előre eltervezték. Az együttes időben elindult reggel Paksról a majd 550 kilométeres útra, Romániába. Egészen a határig minden rendben ment, meg is ebédelt a csapat, 

majd egy terelés miatt el kellett hagyni az autópályát és a mellékutakon emiatt hamar óriási dugó alakult ki. 

A forgalmi okok miatt a paksiak többórás késéssel érkeztek meg a nagyszebeni szálláshelyükre, ezért sem edzeni, sem a sajtótájékoztatón részt venni már nem tudtak. A felborult menetrend miatt a szakmai stáb csütörtök délelőtt átmozgató edzést tart a futballistáknak. A mérkőzés magyar idő szerint este 20.00-kor kezdődik a Municipal Stadionban, a Paksnak négygólos hátrányt kellene ledolgoznia, hogy továbbjusson a következő selejtező körbe.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.