Vágólapra másolva!
A vélhetően utolsó Eb-meccsén pályára lépő Cristiano Ronaldo érthetően csalódott volt, miután a portugál válogatott kiesett a németországi torna negyeddöntőjében. Az ötszörös aranylabdás klasszist a családja igyekezett felvidítani, így a szerettei meglepték a csapat öltözőjében.

A portugál válogatott a 0-0-s döntetlen után tizenegyesekkel 5-3-ra kikapott a vb-ezüstérmes francia csapatottól, így búcsúzott a németországi Európa-bajnokság péntek esti negyeddöntőjében. A szlovénok elleni drámai meccsel ellentétben Ronaldo ezúttal kordában tartotta az érzelmeit, és a kamerák előtt igyekezett méltósággal tudomásul venni a fájó búcsút, sőt még ő vigasztalta csapattársát, az Eb-k történetének legidősebb játékosát, Pepét.

cristiano ronaldo, kylian mbappé
Ronaldo és Mbappé párharcát ezúttal utóbbi nyerte
Fotó: AFP

A hatodik, utolsó Eb-jén szerepelt Ronaldóval 2004 óta először fordult elő világversenyen, hogy nem talált a kapuba. A mindössze két szétlövéses góllal záró, 39 éves sztár végigjátszott minden mérkőzést, de csak egy gólpasszig jutott. 

Egyelőre nem tudni, hogy a Szaúd-Arábiában légióskodó klasszis pályára lép-e még a válogatottban, melyben 212-szer szerepelt, és 130-szor volt eredményes. 

Az öltözőben vigasztalta a családja Ronaldót

A Bild beszámolója szerint Ronaldo családja is a helyszínen tekintette meg a negyeddöntős párharcot, a lefújás után pedig a 39 éves világsztár édesanyja, Dolores, valamint a nevelőapja és a nővérei is igyekeztek jobb kedvre deríteni a csalódott futballsztárt, így meglepték őt a csapat öltözőjében. Ronaldo testvére, Katia Aveiro az Instagram oldalán osztott meg néhány közös képet, amelyeken szemlátomást javult a portugál sztár kedve.

Akár sírsz, akár nevetsz, fontosak az érzelmek, amelyeket átélsz”

 – írta Ronaldo nővére a közösségi oldalán.

Közös fotó erejéig a 41 éves Pepe is összeállt a Ronaldo-családdal, a rutinos védő pedig később kijelentette, nem tudja még, hogy mit hoz a jövő, és majd később dönt a folytatásról. Érdekesség, hogy a megosztott képeken Ronaldo családtagjai a portugálokat kiejtő francia válogatott szupersztárjával, Kylian Mbappéval is készítettek közös fotót, aki most Ronaldóval ellentétben várhatja a spanyolok elleni elődöntőt.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet. 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!