Vágólapra másolva!
A Franciaország elleni Eb-negyeddöntős búcsú után a portugálok rutinos védője, Pepe elsírta magát, és a csapattársának, Cristiano Ronaldónak kellett vigasztalnia.

A portugálok úgy vágtak neki az idei Európa-bajnoságnak, hogy éremmel akarják elbúcsúztatni két világklasszis játékokukat, a 39 éves Cristiano Ronaldót, és a 41 éves Pepét. Roberto Martínez csapata azonban már a negyeddöntőben búcsúzni kényszerült, miután a 0-0-s döntetlen után tizenegyesekkel 5-3-ra kikapott a vb-ezüstérmes francia csapatottól.

Portugal v France: Quarter-Final - UEFA EURO 2024
Ezúttal nem Ronaldót kellett vigasztalni, ő nyújtott támaszt a csapattársának
Fotó: Anadolu via AFP

A drámai büntetőpárbajban után az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo ismét megmutatta emberi oldalát. A szlovénok elleni nyolcaddöntőben elrontott tizenegyese után a pályán zokogó klasszis ezúttal méltósággal vette tudomásul a búcsút, ám az Eb-k történetének immáron legidősebb játékosa, – Király Gábor rekordját adta át a múltnak – Pepe nem tudta kordában tartani az érzelmeit és könnyekben tört ki. A 41 éves rutinos védőt lefújás után a portugálok csapatkapitánya vigasztalta a pályán.

Ronaldo ölelése? Igen, sokat jelent. Nem ez a megfelelő alkalom, hogy erről beszéljek, mert nagyon fájdalmas. Olyanok vagyunk, mint a testvérek, később beszélünk róla"

 – mondta az Eb rangidőse.

A 143-szoros válogatott védő számára szinte biztosan az idei Európa-bajnokság volt az utolsó, így érthető, hogy megkönnyezte a búcsút. Az elmúlt 17 év során két trófeát nyert a portugál válogatottal: 2016-ban Eb-t, 2019-ben pedig Nemzetek Ligáját.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet. 

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet. 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!