Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
Egészen elképesztő szurkolói butaság miatt kapott gól a hollandok elleni Eb-nyolcaddöntőben a román válogatott. Egy román szurkoló egy cipőt dobott a pályára, amivel legjobban saját csapata kapusát zavarta meg.

Sok mindent láttunk már ezen a foci-Eb-n, de olyat még pont nem, mint az első keddi nyolcaddöntőn, a holland-román találkozón. 2-0-s holland vezetésnél Donyell Malen indult meg a román kapu felé, amit egy román szurkoló úgy próbált megakadályozni, hogy az egyik cipőjét behajította a 16-oson belülre. 

Ezzel azonban csak saját kapusát, Florin Nitát zavarta meg, aki egy pillanatra kiesett a koncentrációból, így a holland támadónak nem volt nehéz dolga, hogy megszerezze a második gólját, írja a Mandíner a Daily Mailre hivatkozva.

A hollandok támadójának gólja végképp eldöntötte a meccset, amit így 3-0-ra nyertek meg a hollandok, akik a negyeddöntőben az osztrákokat legyőző török válogatottal találkoznak.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek:

 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről