Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia
Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik már a németországi labdarúgó Európa-bajnokság után a jól megérdemelt pihenését tölti, a közösségi oldalán pedig új fotókat osztott meg a nyaralásáról.

Miután eldőlt, hogy a magyar labdarúgó-válogatott nem jut tovább az Eb-csoportköréből, Szoboszlai Dominik két nap után megtörte a csendet és a közösségi oldalán üzent a szurkolóknak. 

Football: UEFA Euro 2024 - 1st round day 3: Group A Scotland v Hungary
Szoboszlai Dominik nemrég még az Európa-bajnokságon játszott
Fotó: AFP

A Liverpool magyar sztárja, Szoboszlai Dominik a németországi labdarúgó Európa-bajnokság után alaposan kihasználja a szabadidejét, hogy feltöltődjön az új szezonra. Előbb bulizással engedte ki a gőzt Budapesten, majd a hét elején Olaszországba utazott barátnőjével, Buzsik Borkával. A Bors információi szerint 

a legértékesebb magyar futballista és kedvese az Amalfi-part legdrágább hoteljében, a Ravellóban található ötcsillagos Palazzo Avinóban szállt meg, ahol a legolcsóbb szoba is 500 ezer forintba kerül, egy lakosztályért pedig 2,7 millió forintot kell fizetni éjszakánként. 

Szoboszlai csütörtök délelőtt az Instagram oldalán megosztott pár képet a luxusnyaralásáról, amelyekből kiderült, hogy többek között Caprin és Sorrentóban is megfordult a pár. Az Eb-n kisebb sérüléssel bajlódott 23 éves középpályás emellett először tett közzé közös fotót új barátnőjével, akivel most gyönyörű helyen romantikázhat és tökéletes környezetben pihenheti ki a hosszú szezon fáradalmait, illetve az elmúlt hetek történéseit. 

Szoboszlai után nem sokkal Buzsik Borka is megosztott pár képet a közös nyaralásról egy lapozható Instagram bejegyzésben, amiből kiderült, hogy a szerelmesek motorra és hajóra is szálltak, hogy felfedezzék Dél-Olaszország csodálatos helyeit. 

Álomszép napok"

 - írta a közösségi oldalán a székesfehérvári lány, akit már 21 ezen követnek az Instagramon.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet. 

Mindent egy helyen az Eb-ről